JEGYINFORMÁCIÓK – noirszinház

Előadásainkra a honlapunk Műsor-Jegyvásárlás menüpontján keresztül és a  jegy.hu (Interticket) online felületén tud jegyet vásárolni.

Jegyet csak elmaradt előadás esetén cserélünk vagy váltunk vissza. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az ajánlott korhatárnál fiatalabb

és késve érkező nézőket nem áll módunkban beengedni a nézőtérre.

A műsorváltozás jogát a színház fenntartja.

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS

Kezelési költség-mentes jegyvásárlás a honlapunkon keresztül ide kattintva.

A honlapunkba épített jegyvásárlási felületet partnerünk, az Interticket Kft. üzemelteti. Amennyiben kérdése merül fel a vásárlás során vagy hibát észlet, kérjük, az Interticket Kft. ügyfélszolgálatát hívja a +36 1 266-0000 telefonszámon.

További online jegyvásárlási lehetőségek:

Felhívjuk figyelmét, hogy az Interticket jegyértékesítő hálózata kezelési költséget számolhat fel, mely irodánként is eltérhet.

CSOPORTOS JEGYVÁSÁRLÁS A NOIR SZÍNHÁZNÁL

Csoportos jegyvásárlás min.25 db jegytől az alábbi e-mail címen:

kapcsolat@noirszinhaz.hu


Tisztelt Nézőink! A kormány által a koronavírus-járvány miatt elrendelt veszélyhelyzet a száz főnél nagyobb beltéri rendezvények megtiltását is jelenti. A rendelkezés 2020. március 12-től visszavonásig érvényes. Számunkra az emberi élet és egészség védelme a legfontosabb, nézőink és a munkatársaink megóvása érdekében előadásaink március 12-től elmaradnak.További információk
+