HÍREK – noirszinház

 • A NOIR SZÍNHÁZ KÖZLEMÉNYE

  Tájékoztatjuk kedves közönségünket, hogy a Noir Színház, az országot is érintő koronavírus- járványra tekintettel, az Operatív Törzs és Magyarország Kormánya határozata alapján a mai naptól (2020. március 11) a rendelkezés visszavonásáig nem tartja meg a Duna Palotába tervezett előadásait.


  Az elmaradt előadásokra váltott jegyek árát a következők szerint térítjük vissza:


  A jegy.hu, valamint a noirszinhaz.jegy.hu oldalakon keresztül bankkártyával megvásárolt jegyeket a jegyértékesítést végző Interticket Kft. visszaváltja az alábbiak szerint:


  A jóváírást nem számlaszám vagy bankkártya-szám alapján intézi az Interticket kft, mert az Ügyfelek bankszámlaszámát biztonsági okokból nem láthatják, bankkártya-adatokat pedig nem kezelnek, vagy tárolnak. A tranzakció során keletkezett tranzakciós adatok alapján az OTP bank jóváírja az összeget az ügyfelek számára. A bank, online vásárlások esetén - a saját belső szabályai szerint – legkésőbb 30 banki napon belül írja jóvá az ellenértéket.


  Az online jegy.hu-n vásárló jegytulajdonosoknak további teendőjük nincs.


  A jegyirodákban vásárolt belépőjegyekkel kapcsolatban keressék kollégánkat a kapcsolat@noirszinhaz.hu e-mail címen!


  Köszönjük megértéseteket, és reméljük, mihamarabb újra találkozhatunk! a Noir Színház vezetősége

 • 2019 – Interjú Dr. Vadász Dániellel

  Úgy éreztem, üde színfoltja lehetne a portfóliónknak, annál is inkább, mert a Noir Színház meséi egyetemes, aktuális és örök érvényű gondolatokról és érzésekről szól­nak, amelyeket mindenki megért függetlenül attól, hogy milyen nemzethez, társadalmi osztályhoz, nemhez vagy korosztályhoz tartozik. - nyilatkozta Dr. Vadász Dániel.  
  Az interjút a Pesti Műsor októberi nyomtatott számában olvashatják.

 • 2018 – INTERJÚ TAKÁCS-KISS ZSUZSANNÁVAL

  Ő Hókirálynő, a Hamupipőkében Drizella, Aladdin édeasanyját is ő alakítja, a Csipkerózsikában pedig a gonosz Demóna szerepét játssza. Takács-Kiss Zsuzsannával a Pesti Műsor készített interjút, amelyet a magazin szeptemberi nyomtatott számában olvashatnak.
 • 2018 – JÓKÉKONYSÁGI ELŐADÁST TART A NOIR SZÍNHÁZ

  Számunkra mindig nagy boldogság látni a gyerekek örömét. Színházunk fontosnak tartja a karitatív tevékenységet, ezért a Csipkerózsika mesejáték premierje előtt egy zártkörű előadást szervezünk, amelyre hátrányos helyzetben élő gyerekeket hívunk meg, olyanokat, akik ritkán vagy egyáltalán nem jutnak el színházba, így most ők lehetnek az elsők, akik láthatják az elkészült produkciót. Az élményt a lenyűgöző színpadi látvány mellett a Duna Palota pompája teszi felejthetetlenné.

   

  Az előadás időpontja: 2018. szeptember 15. 11:00

 • 2018 – A NOIR SZÍNHÁZ LEGÚJABB ELŐADÁSA

  Hamarosan befejeződnek a Csipkerózsika mesejáték próbái, elkészültek a díszletek, jelmezek, és bizton állíthatjuk, hogy Iványi Árpád újabb munkája látványos és élvezetes előadás lesz, a nézők - felnőttek és gyerekek egyaránt - maradandó élménnyel távoznak.

   

   

   

   

  Az előadás ősbemutatója:  2018. szeptember 15. 15:00

 • 2018 – FÁBIÁN GÉZA A PESTI MŰSORBAN

  Mindegyik produkciónk egyetemes emberi érzésekről szól, komoly, felnőtteknek is szóló mondanivalóval bír, és olyan értékekkel szembesít, amelyekről manapság egyre kevesebb szó esik. - mondja Fábián Géza. 
  Az interjút a Pesti Műsor augusztusi nyomtatott számában olvashatják.

 • 2018 – SIÓFOKI TURNÉRA KÉSZÜL ALADDIN

  A siófoki Kálmán Imre Kulturális Központ meghívásának tesz eleget 2018 márciusában a Noir Színház az Aladdin mesejátékkal. A színház első alkalommal lép fel Siófokon, és nagy várakozással telve készül a két napos turnéra.
 • 2018 – ALADDIN GÖDÖLLŐN

  Immáron harmadik alkalommal tesz eleget a gödöllői Művészetek Háza meghívásának a Noir Színház. Ezúttal az Aladdin mesejátékot élvezheti a gödöllői közönség 2018 márciusában.   Korábban a Hókirálynő és a Hamupipőke előadásokat tekinthették meg a gödöllőiek
 • 2018 – MISKOLCON A NOIR SZÍNHÁZ

  A Noir Színház  első alkalommal járt Miskolcon a Művészetek Házában az Aladdin mesejátékkal 2018. január 6-án. A produkciót a közel 600 lelkes néző kitörő vastapssal jutalmazta. Az előadáson szintén első alkalommal játszotta a címszerepet Bankó Bence színművész, aki másod szereposztásban vesz részt a produkcióban a továbbiakban.
 • 2017 / 2018 – VESZPRÉMBEN JÁRT HAMUPIPŐKE

  A Noir Színház 15 sikeres Hamupipőke előadás után újabb meghívást kapott a Veszprémi Petőfi Színházba. Az előadások nem csak a városi közönséget villanyozták fel, de a megye több helységének is örömöt szereztek. A mesejátékot újra műsorra tűzi a színház 2018 februárjában!
 • 2017 – ERZSÉBETLIGETEN A HÓKIRÁLYNŐ

  Első alkalommal látogatott el a színház az Erzsébetligeti Színházba 2017 decemberében. A Hókirálynő mesejátékot teltházas nézőtér előtt játszották a színészek, az előadás után pedig hosszú sorokban vártak a gyerekek a mesehősökkel történő fotózásra.
 • 2017 – ISMÉT KAZINCBARCIKÁN A NOIR SZÍNHÁZ

  Második alkalommal kapott meghívást a színház a kazincbarcikai Egressy Béni Művelődési Központba 2017. december 17-én. Korábban a Hókirálynőt, most az Aladdin mesejátékot ünnepelte kitörő tapsviharral a közönség.
 • 2017 – A HÓKIRÁLYNŐ BUDAFOKON

  Első alkalommal látogatott el a Noir Színház a Budafoki Művelődési Központba 2017 decemberében. A karácsonyi készülődésben remek kikapcsolódást nyújtott az előadás nem csak a gyerekek, de a szülők számára is.
 • 2017 – ÚJRA A GÓZONBAN A NOIR

  2017 decemberében ismét a Gózon Gyula Kamaraszínházban lépett fel a színház. A Hókirálynő előadást továbbra is lelkesen fogadta a helyi közönség. Az apró, de patinás színház remek hangulatot kölcsönzött a produkciónak.
 • 2017 – ELŐSZÖR A CSILIBEN

  A Hókirálynő mesejátékot mutatta be a Noir Színház 2018 novemberében a Csili Művelődési Központ színháztermében. Első alkalommal járt itt a színház, a teltházas nézőtér kitörő lelkesedéssel fogadta a produkciót.
 • 2017 – ŐSSZEL A STEFÁNIA PALOTÁBAN

  A 2017-es évad őszi szezonjában első alkalommal tett látogatást a Stefánia Palotában a Noir színház. A Hókirálynő mesejátékot mutatta teltházas nézőtér előtt a zuglói közönségnek.
 • 2016 – ALADDIN ÚJPESTEN

  2016 decemberében újra meghívást kapott az Újpesti Kulturális Központba a Noir Színház. A Hamupipőke és Hókirálynő előadások után most legújabb produkciúját, az Aladdint mutatta be az újpesti közönségnek.
 • 2016 – NYÍRBÁTORBA LÁTOGAT HAMUPIPŐKE

  2016 novemberében ismét Nyírbátorban járt a Noir Színház. Korábban a Hókirálynő mesejátékot, most pedig a Hamupipőke előadást mutatta be a nyírségi közönségnek.
 • 2016 – AJKÁN A HÓKIRÁLYNŐ

  2016 áprilisában Ajkán járt a Hókirálynő mesejáték. A helybéliek egy igazi, tavaszköszöntő-télbúcsúztató produkciót láthattak a Noir Színház előadásában.
 • 2015 – ÚJRA PÁPÁN

  2015 novemberében ismét meghívást kapott a Noir Színház a pápai Művelődési Központba. A Hókirálynő előadás után most a Hamupipőke mesejátékot élvezhette a helyi közönség.
Tisztelt Nézőink! A kormány által a koronavírus-járvány miatt elrendelt veszélyhelyzet a száz főnél nagyobb beltéri rendezvények megtiltását is jelenti. A rendelkezés 2020. március 12-től visszavonásig érvényes. Számunkra az emberi élet és egészség védelme a legfontosabb, nézőink és a munkatársaink megóvása érdekében előadásaink március 12-től elmaradnak.További információk
+