HÍREK – noirszinház

  • JÓKÉKONYSÁGI ELŐADÁST TART A NOIR SZÍNHÁZ

    Számunkra mindig nagy boldogság látni a gyerekek örömét. Színházunk fontosnak tartja a karitatív tevékenységet, ezért a Csipkerózsika mesejáték premierje előtt egy zártkörű előadást szervezünk, amelyre hátrányos helyzetben élő gyerekeket hívunk meg, olyanokat, akik ritkán vagy egyáltalán nem jutnak el színházba, így most ők lehetnek az elsők, akik láthatják az elkészült produkciót. Az élményt a lenyűgöző színpadi látvány mellett a Duna Palota pompája teszi felejthetetlenné. Az előadás időpontja: 2018. szeptember 15. 11:00
  • A NOIR SZÍNHÁZ LEGÚJABB ELŐADÁSA

    Hamarosan befejeződnek a Csipkerózsika mesejáték próbái, elkészültek a díszletek, jelmezek, és bizton állíthatjuk, hogy Iványi Árpád újabb munkája látványos és élvezetes előadás lesz, a nézők - felnőttek és gyerekek egyaránt - maradandó élménnyel távoznak.
  • FÁBIÁN GÉZA A PESTI MŰSORBAN

    Mindegyik produkciónk egyetemes emberi érzésekről szól, komoly, felnőtteknek is szóló mondanivalóval bír, és olyan értékekkel szembesít, amelyekről manapság egyre kevesebb szó esik. - mondja Fábián Géza. Az interjút a Pesti Műsor augusztusi nyomtatott számában olvashatják.
    www.pestimusor.hu
  • 2018 – SIÓFOKI TURNÉRA KÉSZÜL ALADDIN

    A siófoki Kálmán Imre Kulturális Központ meghívásának tesz eleget 2018 márciusában a Noir Színház az Aladdin mesejátékkal. A színház első alkalommal lép fel Siófokon, és nagy várakozással telve készül a két napos turnéra.
    www.kulturkozpont-siofok.hu
  • 2018 – ALADDIN GÖDÖLLŐN

    Immáron harmadik alkalommal tesz eleget a gödöllői Művészetek Háza meghívásának a Noir Színház. Ezúttal az Aladdin mesejátékot élvezheti a gödöllői közönség 2018 márciusában.   Korábban a Hókirálynő és a Hamupipőke előadásokat tekinthették meg a gödöllőiek
    www.muza.hu
  • 2018 – MISKOLCON A NOIR SZÍNHÁZ

    A Noir Színház  első alkalommal járt Miskolcon a Művészetek Házában az Aladdin mesejátékkal 2018. január 6-án. A produkciót a közel 600 lelkes néző kitörő vastapssal jutalmazta. Az előadáson szintén első alkalommal játszotta a címszerepet Bankó Bence színművész, aki másod szereposztásban vesz részt a produkcióban a továbbiakban.
  • 2017 / 2018 – VESZPRÉMBEN JÁRT HAMUPIPŐKE

    A Noir Színház 15 sikeres Hamupipőke előadás után újabb meghívást kapott a Veszprémi Petőfi Színházba. Az előadások nem csak a városi közönséget villanyozták fel, de a megye több helységének is örömöt szereztek. A mesejátékot újra műsorra tűzi a színház 2018 februárjában!
    www.petofiszinhaz.hu
  • 2017 – ERZSÉBETLIGETEN A HÓKIRÁLYNŐ

    Első alkalommal látogatott el a színház az Erzsébetligeti Színházba 2017 decemberében. A Hókirálynő mesejátékot teltházas nézőtér előtt játszották a színészek, az előadás után pedig hosszú sorokban vártak a gyerekek a mesehősökkel történő fotózásra.
    www.kulturliget.hu
  • 2017 – ISMÉT KAZINCBARCIKÁN A NOIR SZÍNHÁZ

    Második alkalommal kapott meghívást a színház a kazincbarcikai Egressy Béni Művelődési Központba 2017. december 17-én. Korábban a Hókirálynőt, most az Aladdin mesejátékot ünnepelte kitörő tapsviharral a közönség.
    www.barcikahistorias.hu
  • 2017 – A HÓKIRÁLYNŐ BUDAFOKON

    Első alkalommal látogatott el a Noir Színház a Budafoki Művelődési Központba 2017 decemberében. A karácsonyi készülődésben remek kikapcsolódást nyújtott az előadás nem csak a gyerekek, de a szülők számára is.
    www.klauzalhaz.hu
  • 2017 – ÚJRA A GÓZONBAN A NOIR

    2017 decemberében ismét a Gózon Gyula Kamaraszínházban lépett fel a színház. A Hókirálynő előadást továbbra is lelkesen fogadta a helyi közönség. Az apró, de patinás színház remek hangulatot kölcsönzött a produkciónak.
    www.gozon.hu
  • 2017 – ELŐSZÖR A CSILIBEN

    A Hókirálynő mesejátékot mutatta be a Noir Színház 2018 novemberében a Csili Művelődési Központ színháztermében. Első alkalommal járt itt a színház, a teltházas nézőtér kitörő lelkesedéssel fogadta a produkciót.
    www.csili.hu
  • 2017 – ŐSSZEL A STEFÁNIA PALOTÁBAN

    A 2017-es évad őszi szezonjában első alkalommal tett látogatást a Stefánia Palotában a Noir színház. A Hókirálynő mesejátékot mutatta teltházas nézőtér előtt a zuglói közönségnek.
    www.bphkk.hu
  • 2016 – ALADDIN ÚJPESTEN

    2016 decemberében újra meghívást kapott az Újpesti Kulturális Központba a Noir Színház. A Hamupipőke és Hókirálynő előadások után most legújabb produkciúját, az Aladdint mutatta be az újpesti közönségnek.
    www.ujkk.hu
  • 2016 – NYÍRBÁTORBA LÁTOGAT HAMUPIPŐKE

    2016 novemberében ismét Nyírbátorban járt a Noir Színház. Korábban a Hókirálynő mesejátékot, most pedig a Hamupipőke előadást mutatta be a nyírségi közönségnek.
    www.ujkk.hu
  • 2016 – AJKÁN A HÓKIRÁLYNŐ

    2016 áprilisában Ajkán járt a Hókirálynő mesejáték. A helybéliek egy igazi, tavaszköszöntő-télbúcsúztató produkciót láthattak a Noir Színház előadásában.
    www.nagylaszlovmk.hu
  • 2015 – ÚJRA PÁPÁN

    2015 novemberében ismét meghívást kapott a Noir Színház a pápai Művelődési Központba. A Hókirálynő előadás után most a Hamupipőke mesejátékot élvezhette a helyi közönség.
    www.jmkpapa.hu