Felhasználási feltételek – noirszinház

Felhasználási feltételek

 

Azzal, hogy belép az noirszinhaz.hu oldalra, feltétel és kivétel nélkül elfogadja az alábbi felhasználási feltételeket, továbbá az annak részét képező adatkezelési és -védelmi szabályzatban foglaltakat.

 

Az Noir Színház fenntart minden, a noirszinhaz.hu bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A színház előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a weblap lapjain közölt tartalom egészének vagy részeinek terjesztése, értékesítése.

 

A noirszinhaz.hu weboldal tartalma kizárólag tájékoztató jellegű és ebből a célból is jött létre. A weboldalon hozzáférhető tartalom pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért az Noir Színház, illetve annak üzemeltetője felelősséget nem vállal.

 

Az Noir Színház, fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhasználási feltételeket részeiben, vagy egészében, előzetes bejelentés nélkül megváltoztassa.


Tisztelt Nézőink! A kormány által a koronavírus-járvány miatt elrendelt veszélyhelyzet a száz főnél nagyobb beltéri rendezvények megtiltását is jelenti. A rendelkezés 2020. március 12-től visszavonásig érvényes. Számunkra az emberi élet és egészség védelme a legfontosabb, nézőink és a munkatársaink megóvása érdekében előadásaink március 12-től elmaradnak.További információk
+